Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1640g2274kcal205g4.9g160.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2000g1120kcal170g100g4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g136g816kcal28.6g9g73.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Canderel makeutusjauhe64g246kcal1.9g59.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g9231kcal811g426.2g476.2g0g
Valittu annoskoko3880g4616kcal405.5g213.1g238.1g0g
Annoskoko puolitettuna1940g2308kcal202.8g106.6g119.1g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856