Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2127g7124kcal255.2g1403.6g51g174.4g
Grahamjauho 130g426kcal13.7g78.9g2.9g12.9g
Siirappi 95g285kcal0.1g70g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 95g305kcal27.4g6.6g18.9g28.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 76g510kcal20.3g5.2g43.9g9.3g
Rypsiöljy 59g522kcal0g0g59.1g0g
Vesi1182g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 118g88kcal15.5g1.3g0.5g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g18523kcal664.4g3131.2g352.6g467.4g
Valittu annoskoko3880g9261kcal332.2g1565.6g176.3g233.7g
Annoskoko puolitettuna1940g4631kcal166.1g782.8g88.2g116.9g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010