Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha533g885kcal101.3g0g53.3g0g
Keittojuurekset, apetit267g69kcal2.4g12.8g0.8g6.1g
Peruna, keskikokoinen 60g533g320kcal8g69.3g0.5g4.8g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g167g467kcal31.7g0g36.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g20g15kcal1.5g1.9g0.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.5g0g3.9g0g
Keittojuurekset, apetit20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g35kcal2.3g0g2.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi148g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g3906kcal316.4g191g203.6g26.4g
Valittu annoskoko3880g1953kcal158.2g95.5g101.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna1940g976kcal79.1g47.8g50.9g6.6g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250