Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2000g558kcal45.4g58g4g44g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g2720kcal16g24g280g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g200g740kcal48g0.2g62g0g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g660g1069kcal167.6g0.7g44.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7760g13755kcal554.4g173g1180.4g88g
Valittu annoskoko3880g6878kcal277.2g86.5g590.2g44g
Annoskoko puolitettuna1940g3439kcal138.6g43.3g295.1g22g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096