Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2665g3830kcal426.4g0g237.2g0g
Rypsiöljy 216g1909kcal0g0g215.9g0g
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Tilli, tuore 533g160kcal19.7g4.8g4.3g11.2g
Korppujauho 80g293kcal8.4g59.9g0.8g4.2g
Ruokasuola jodioitu 69g1.8kcal0.4g0g0g0g
Valkopippuri 5.3g15kcal0.6g2.3g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g12562kcal922.6g149.4g917.8g47g
Valittu annoskoko3888g6281kcal461.3g74.7g458.9g23.5g
Annoskoko puolitettuna1944g3141kcal230.7g37.4g229.5g11.8g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230