Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g2130g4857kcal404.8g0g362.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu80g48kcal0.8g3.6g3.2g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)266g985kcal37g193.1g6.7g10.9g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g533g160kcal5.3g29.3g3.2g8g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 479g1090kcal24.3g84g67.5g27.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste400g1438kcal115.8g6.8g111.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g17157kcal1176g633.6g1109.2g93.4g
Valittu annoskoko3888g8578kcal588g316.8g554.6g46.7g
Annoskoko puolitettuna1944g4289kcal294g158.4g277.3g23.4g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308