Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1128g1437kcal243.1g0g50.7g0g
Sipuli kuivattu 43g117kcal4.5g15.2g0.7g15.1g
Fenkoli, annos 100g12g3.7kcal0.1g0.9g0g0.4g
Korianteri, annos 10g12g2.4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Chili, jauhettu (), annos 6g6g21kcal0.7g3.3g1g2.1g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g432g121kcal4.8g20.7g1.7g13g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g1080g432kcal22.7g73.4g4.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow144g547kcal9.5g13.8g50.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g5362kcal571.2g255.6g217.8g74.6g
Valittu annoskoko3888g2681kcal285.6g127.8g108.9g37.3g
Annoskoko puolitettuna1944g1341kcal142.8g63.9g54.5g18.7g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521