Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai719g2660kcal35.9g230g179.7g14.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1492kcal170.7g0g89.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl24g214kcal0g0g24.3g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g719g146kcal4.3g27.3g2.2g10.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%180g503kcal52.1g4.5g30.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 539g97kcal3g13.5g2.2g3.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g539g109kcal3.2g20.5g1.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g10587kcal545.4g617.4g662g80.8g
Valittu annoskoko3888g5293kcal272.7g308.7g331g40.4g
Annoskoko puolitettuna1944g2647kcal136.4g154.4g165.5g20.2g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249