Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 730g2506kcal74.4g511.3g8.8g25.6g
Sokeri 191g775kcal0g190.8g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 494g686kcal61.8g1.5g48.5g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 225g1192kcal0g0g134.8g0g
Kaurajuoma, GoGreen2247g899kcal22.5g134.8g22.5g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g12117kcal317.4g1676.8g429.2g78.2g
Valittu annoskoko3888g6059kcal158.7g838.4g214.6g39.1g
Annoskoko puolitettuna1944g3029kcal79.4g419.2g107.3g19.6g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526