Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1244g4354kcal165.4g845.9g29.9g47.3g
Sokeri 542g2201kcal0g541.7g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1116g368kcal36.8g50.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g478g3445kcal4.8g4.8g382.7g0g
Neilikka, annos 4g13g46kcal0.4g10.2g0.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g48g149kcal5.3g28.7g3.3g13.4g
Siirappi 447g1346kcal0.4g330.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g23818kcal426.2g3624.8g832.6g121.4g
Valittu annoskoko3888g11909kcal213.1g1812.4g416.3g60.7g
Annoskoko puolitettuna1944g5955kcal106.6g906.2g208.2g30.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450