Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa50g14kcal0.3g2.7g0.1g1.3g
Peruna (vanha, kuorittu)100g82kcal1.8g17.6g0.1g1g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Heinz ketsuppi13g13kcal0.1g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g729kcal42.4g58.8g35.2g9.4g
Valittu annoskoko389g364kcal21.2g29.4g17.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna195g182kcal10.6g14.7g8.8g2.4g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.6g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926