Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g28g163kcal6.2g5.6g14.2g0g
Voi 60% rasvaa 20g107kcal0.2g0.1g12g0g
Liivatelehti, gelatiini112g392kcal96.2g0g0.1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa28g157kcal2.2g10.4g11.8g3.4g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g28g144kcal2.5g8.2g11.2g1.7g
Philadelphia tuorejuusto 200g56g143kcal3.3g1.8g13.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka28g105kcal0.3g25.9g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl84g304kcal1.7g2.3g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g3032kcal225.2g108.6g189.4g10.2g
Valittu annoskoko389g1516kcal112.6g54.3g94.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna195g758kcal56.3g27.2g47.4g2.6g
Arvot/100g100g390kcal28.9g14g24.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190