Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu44g56kcal4.9g0.1g4g0g
Kuohukerma,valio,2dl30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Kaurahiutale 15g56kcal2.2g8.5g1.1g1.5g
Atria kevyt jauheliha263g446kcal49.9g0g26.3g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g38g124kcal6g2.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana779g1568kcal127.2g23.2g104g3g
Valittu annoskoko389g784kcal63.6g11.6g52g1.5g
Annoskoko puolitettuna195g392kcal31.8g5.8g26g0.8g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203