Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g175g60kcal2.5g10.5g0.9g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena14g51kcal0.1g12.4g0.1g0g
Ketsuppi, meira16g11kcal0.2g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana779g841kcal74g51g38g0g
Valittu annoskoko389g421kcal37g25.5g19g0g
Annoskoko puolitettuna195g210kcal18.5g12.8g9.5g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365