Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu64g81kcal7g0.2g5.8g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 50g266kcal0.2g0.2g30g0g
Maito,kevyt (valio) 100g50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1992kcal38.4g282g75.8g8.4g
Valittu annoskoko390g996kcal19.2g141g37.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna195g498kcal9.6g70.5g19g2.1g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287