Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka113g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Seiti, pakasteena - Findus113g79kcal18g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g212kcal39.2g8.2g1.2g4.6g
Valittu annoskoko390g106kcal19.6g4.1g0.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna195g53kcal9.8g2.1g0.3g1.2g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750