Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa500g135kcal3g26.5g1g12.5g
Peruna (vanha, kuorittu)1001g822kcal18g176.1g1g10g
Paprika, punainen751g193kcal6.8g34.5g3g15g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)500g136kcal6.5g24g1g8.5g
Jauheliha, sika-nauta 1001g2216kcal175.1g0g170.1g0g
Heinz ketsuppi125g128kcal1.1g29.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7780g7283kcal423g586g352.6g92.6g
Valittu annoskoko3890g3642kcal211.5g293g176.3g46.3g
Annoskoko puolitettuna1945g1821kcal105.8g146.5g88.2g23.2g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926