Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1869g2392kcal278.5g0g168.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g131g353kcal9.8g64.1g6.5g13.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 467g300kcal15g22.5g16.4g0g
Korppujauho 117g428kcal12.3g87.5g1.2g6.2g
Kananmuna kuorineen punnittu421g530kcal46.3g1.3g37.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g70g631kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g9393kcal729.8g373.2g601.4g46.6g
Valittu annoskoko3892g4697kcal364.9g186.6g300.7g23.3g
Annoskoko puolitettuna1946g2348kcal182.5g93.3g150.4g11.7g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422