Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 129g183kcal16.1g0.4g13.2g0g
Sokeri 596g2420kcal0g595.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 912g3128kcal92.9g638.1g10.9g31.9g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Flora margariini 60, annos 10g234g1262kcal0.5g0.7g140.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen818g270kcal27g40.1g0g0g
Raparperi, tuore1169g362kcal8.2g64.3g1.2g16.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g15374kcal293g2704.8g331.2g97g
Valittu annoskoko3892g7687kcal146.5g1352.4g165.6g48.5g
Annoskoko puolitettuna1946g3844kcal73.3g676.2g82.8g24.3g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669