Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra2805g2244kcal476.9g28.1g28.1g0g
Voi 351g2544kcal4.2g1.4g285.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g140g815kcal30.7g13.3g71g14.6g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g210g1206kcal37.2g14.7g104.3g24.8g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g14716kcal1194.4g117.4g1056g78.8g
Valittu annoskoko3892g7358kcal597.2g58.7g528g39.4g
Annoskoko puolitettuna1946g3679kcal298.6g29.4g264g19.7g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136