Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g1396g3351kcal96.3g534.8g88g41.9g
Vuohenjuusto President 10%524g1000kcal125.7g10.5g52.4g0g
Basilika, tuore349g140kcal10.8g17.5g2.8g13.6g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1396g283kcal8.4g53.1g4.2g19.5g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g35g58kcal0g3.5g5.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g157kcal0g0g17.5g0g
Pestokastike, yrttikastike 140g682kcal11.4g2g69.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g11419kcal510.8g1254.2g481.2g162.6g
Valittu annoskoko3892g5709kcal255.4g627.1g240.6g81.3g
Annoskoko puolitettuna1946g2855kcal127.7g313.6g120.3g40.7g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511