Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä1600g1760kcal124.8g288g8g128g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Palsternakka 400g254kcal2g47.2g1.6g18g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki400g340kcal5.6g17.6g28g1.2g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g9312kcal378.4g1112.6g352.2g357.8g
Valittu annoskoko3892g4656kcal189.2g556.3g176.1g178.9g
Annoskoko puolitettuna1946g2328kcal94.6g278.2g88.1g89.5g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174