Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 561g595kcal22.4g108.7g5g9.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 935g964kcal32.2g168.2g9.9g27.1g
Salaatti, jäävuori tuore467g47kcal5.1g3.7g0.9g4.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)37g7.5kcal0g2.4g0g0g
Tonnikala vedessä 864g903kcal194g0g13g0g
Purjosipuli 327g75kcal5.9g7.8g0.7g6.9g
Omena, keskikokoinen 200g654g222kcal1.3g46.4g2g11.8g
Persilja 47g13kcal0.6g0.5g0.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g5652kcal523g675.4g63.2g128g
Valittu annoskoko3892g2826kcal261.5g337.7g31.6g64g
Annoskoko puolitettuna1946g1413kcal130.8g168.9g15.8g32g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211