Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1120g1852kcal187.6g0g123.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 136g354kcal36.7g0g23.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1800g630kcal32.4g115.2g3.6g57.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7792g11673kcal545.4g278.4g939.8g115.2g
Valittu annoskoko3896g5836kcal272.7g139.2g469.9g57.6g
Annoskoko puolitettuna1948g2918kcal136.4g69.6g235g28.8g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481