Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu640g806kcal70.4g1.9g57.6g0g
Sokeri 638g2588kcal0g636.9g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 500g2663kcal1.7g1.8g300g0g
Maito,kevyt (valio) 100g500g230kcal16g24g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 975g3345kcal99.4g682.5g11.7g34.1g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Raparperi 600g202kcal4.1g33g0.6g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7795g19917kcal385.8g2818.8g754.8g85.2g
Valittu annoskoko3898g9958kcal192.9g1409.4g377.4g42.6g
Annoskoko puolitettuna1949g4979kcal96.5g704.7g188.7g21.3g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287