Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6g20kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Margariini 60%, kultarypsi 4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3.1g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tonnikala öljyssä 4.4g8.3kcal1.2g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.3g19kcal1.4g0g1.4g0g
Kevytkerma9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g191kcal8.4g9.4g13g0.4g
Valittu annoskoko39g95kcal4.2g4.7g6.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal2.1g2.4g3.3g0.1g
Arvot/100g100g244kcal10.7g12g16.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726