Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 15g5.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Mansikka 8.6g4kcal0g0.7g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g13g51kcal0g12.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal0.2g28.6g0g0.8g
Valittu annoskoko39g60kcal0.1g14.3g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal0.1g7.2g0g0.2g
Arvot/100g100g154kcal0.3g36.8g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463