Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 4.7g26kcal0g0g2.9g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi pakastettu11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Fariinisokeri1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g180kcal3g24.4g7.6g0.8g
Valittu annoskoko39g90kcal1.5g12.2g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal0.8g6.1g1.9g0.2g
Arvot/100g100g230kcal3.8g31.1g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875