Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g10g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g4.7g5.4kcal0.3g0.9g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g13g4.4kcal0.2g0.9g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g41kcal2g6.4g0.4g1.4g
Valittu annoskoko39g20kcal1g3.2g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.5g1.6g0.1g0.4g
Arvot/100g100g52kcal2.6g8.2g0.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946