Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 10g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.6g0.2g0.7g
Margariini 80 % laktoositon 3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g220kcal5.2g33.8g6.6g1.4g
Valittu annoskoko39g110kcal2.6g16.9g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g55kcal1.3g8.5g1.7g0.4g
Arvot/100g100g283kcal6.7g43.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250