Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g12g20kcal1.2g0.3g1.6g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g20g6.8kcal0.5g0.9g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7.8g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g79kcal3.8g3g5.8g0g
Valittu annoskoko39g40kcal1.9g1.5g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1g0.8g1.5g0g
Arvot/100g100g102kcal4.9g3.8g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206