Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 27g39kcal4.3g0g2.4g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Purjosipuli 3.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 5.4g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g126kcal9.4g1.4g9.2g0.4g
Valittu annoskoko39g63kcal4.7g0.7g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal2.4g0.4g2.3g0.1g
Arvot/100g100g161kcal12g1.8g11.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230