Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 6.6g5kcal0.1g1g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Selleri, annos 50g3.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g58kcal4g4.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko39g29kcal2g2.4g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1g1.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g75kcal5.1g6.2g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970