Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.8g50kcal0.1g0.1g5.5g0g
Siirappi, tumma6.8g22kcal0g5.1g0g0g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g54kcal1.8g10.9g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g316kcal4.4g46.6g12.2g1g
Valittu annoskoko39g158kcal2.2g23.3g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g79kcal1.1g11.7g3.1g0.3g
Arvot/100g100g406kcal5.6g59.7g15.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132