Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.8g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.5g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g6.8g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 4.2g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g153kcal7.2g7.8g10g0.8g
Valittu annoskoko39g76kcal3.6g3.9g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal1.8g2g2.5g0.2g
Arvot/100g100g196kcal9.2g10g12.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564