Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)10g18kcal1.9g0g1.1g0g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g16g10kcal0.2g0.7g0.7g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g93kcal4.8g2g7.2g0.6g
Valittu annoskoko39g46kcal2.4g1g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.2g0.5g1.8g0.2g
Arvot/100g100g118kcal6.1g2.6g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191