Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai12g45kcal0.6g3.9g3.1g0.2g
Pinaattipakaste 150g4.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 4.6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 6.1g18kcal1.1g0.1g1.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.5g10kcal0.4g0.2g0.8g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 6.1g5.3kcal0.2g0.3g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g170kcal6g9.2g12.2g1g
Valittu annoskoko39g85kcal3g4.6g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal1.5g2.3g3.1g0.3g
Arvot/100g100g218kcal7.7g11.8g15.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218