Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.6kcal0g0g0.2g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g70kcal4.8g2.2g4.6g0.8g
Valittu annoskoko39g35kcal2.4g1.1g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.2g0.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g90kcal6.1g2.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228