Kaalikeitto

Puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutio.

Kiehuvaan veteen lisätään pilkotut sipuli, porkkana, paprika ja kaali.

Paista jauheliha ja lisää tomaattimurskan kanssa kattilaan.

Anna hautua n. puoli tuntia.

Mausta mustapippuri, oregano, basilika ja herbamare.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Sonjimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)10g3.9kcal0.2g0.8g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.1g8.5kcal1.2g0g0.4g0g
Valkokaali keräkaali 10g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g38kcal3.2g3.8g0.8g1g
Valittu annoskoko39g19kcal1.6g1.9g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.8g1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g49kcal4.1g4.9g1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104248