Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow6.1g17kcal1.1g3.9g0.1g0.6g
Hirvenjauheliha oma saalis4.9g5.5kcal1.1g0g0.1g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g3.7g4.8kcal0.4g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g55kcal5.2g8g1g1.2g
Valittu annoskoko39g28kcal2.6g4g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.3g2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.2g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226