Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia22g31kcal3.8g0g1.8g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)2g7.7kcal0.3g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g88kcal9g3.2g4.2g0g
Valittu annoskoko39g44kcal4.5g1.6g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2.3g0.8g1.1g0g
Arvot/100g100g112kcal11.5g4.1g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112