Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g16g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)2.5g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 3.9g6.8kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g35kcal1.6g2.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko39g17kcal0.8g1.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.4g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g45kcal2.1g3.3g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107804