Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)6.4g4.2kcal1g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g7.1g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Kurkku, tuore3.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokajogurtti Valio7.1g6.4kcal0.3g0.4g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 7.4g19kcal0.6g3.2g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g73kcal4g10.2g1.4g1g
Valittu annoskoko39g37kcal2g5.1g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1g2.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g94kcal5.1g13g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358