Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g8.9g10kcal1.5g0.2g0.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g6.7g23kcal0.5g5g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka2.2g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Hunaja 1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g94kcal4.2g14.4g2g0.6g
Valittu annoskoko39g47kcal2.1g7.2g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.1g3.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g121kcal5.4g18.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414