Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki24g14kcal2.1g1.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g90kcal7g9g2.8g0.2g
Valittu annoskoko39g45kcal3.5g4.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.8g2.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g116kcal9g11.5g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747