Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g17g23kcal3.2g0g1.2g0g
Korppujauho 2.1g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)5.2g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g79kcal8.2g3.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko39g40kcal4.1g1.9g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal2.1g1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628