Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)8.4g29kcal1g6g0.1g0.7g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen17g20kcal3g0.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia4.2g6.3kcal0.7g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g124kcal9.8g14.6g3.2g1.6g
Valittu annoskoko39g62kcal4.9g7.3g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.5g3.7g0.8g0.4g
Arvot/100g100g159kcal12.6g18.8g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927