Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g11g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g1.4g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.7g9kcal1.3g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g26kcal3g1.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko39g13kcal1.5g0.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.8g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.5g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109994