Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 21g26kcal4.4g0g0.9g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml1.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g10g5.4kcal0.3g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g86kcal9.8g2.4g4g0.2g
Valittu annoskoko39g43kcal4.9g1.2g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2.5g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3.1g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414