Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.2g10kcal0g2.4g0g0g
Hiiva 0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.1g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Grahamjauho 6.1g20kcal0.6g3.7g0.1g0.6g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g15g52kcal2g9.7g0.4g0.8g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g182kcal6g35g1.2g3.6g
Valittu annoskoko39g91kcal3g17.5g0.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal1.5g8.8g0.3g0.9g
Arvot/100g100g234kcal7.7g44.9g1.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646